Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Spanishlust

Spanishlust

Uw stapelkorting

Spanishlust
1 flesje 10ml
€ 18.00
Spanishlust 2x
€2,- korting
€ 34.00
Spanishlust 3x
€6,- korting
€ 48.00
Spanishlust 4x
€12,- korting
€ 60.00
Spanishlust 5 x
€ 15,- korting
€ 75.00
Spanishlust 10 x
€ 35,- korting
€ 145.00

Maak hier boven uw keuze. Hoe groter uw bestelling hoe meer korting u krijgt. Klik op een vlak en uw bestelling komt direct in uw winkelmandje.

Spanish Lust

Ervaar een extreem gevoel van geilheid en een intens orgasme met Spanish Lust. Iedereen die wel eens Spaansevlieg heeft gebruikt zal het niet snel een tweede keer proberen omdat het beloofde extreem geile gevoel door niemand ervaren wordt Spanishlust is 10 maal sterker dan Spaansevlieg en zal elke man of vrouw die het inneemt meevoeren op overweldigende golven van extreme geilheid en een ongekend heftig orgasme. 5 dimentionaal, multi-, squirtende- en eeuwigdurende orgasme Vrouwen worden multi-orgastisch waardoor 5 of 6 keer achter elkaar klaarkomen voor elke vrouw heel normaal is. Mannen blijven geil nadat ze een orgasme en zaadlozing hebben gehad. In combinatie met een goede natuurlijke erectiepil veranderd elke man tot op hoge leeftijd in een regelrechte neukmachine.

Ervaar een extreem gevoel van geilheid en een intens orgasme met Spanish Lust Iedereen die wel eens Spaansevlieg heeft gebruikt zal het niet snel een tweede keer proberen omdat het beloofde extreem geile gevoel door niemand ervaren wordt Spanishlust is 10 maal sterker dan Spaansevlieg en zal elke man of vrouw die het inneemt meevoeren op overweldigende golven van extreme geilheid en een ongekend heftig orgasme. 5 dimentionaal, multi-, squirtende- en eeuwigdurende orgasme Vrouwen worden multi-orgastisch waardoor 5 of 6 keer achter elkaar klaarkomen voor elke vrouw heel normaal is. Mannen blijven geil nadat ze een orgasme en zaadlozing hebben gehad. In combinatie met een goede natuurlijke erectiepil veranderd elke man tot op hoge leeftijd in een regelrechte neukmachine. Lustopwekkend Spanishlust maakt je geil en gevoeliger voor seksuele toenadering. Het bitterzoete drankje sla je in een keer achterover. Enkele minuten na inname ervaar je een verliefd gevoel in je onderbuik. Je lichaam wordt los gemaakt van remmingen. Je wordt overweldigd door een gevoel van geilheid en een sterke behoefte aan seksueel contact. Slijmvliezen en geslachtsorganen worden geprikkeld waardoor het orgasme nog intenser beleefd kan worden. Hoe werkt Spanishlust? Spanishlust activeert de liefdes receptoren in ons lichaam. Naarmate we ouder worden raken deze receptoren gewend aan het gevoel van liefde lust en verlangen. Spanishlust schudt deze receptoren weer goed wakker. Het gevoel van verliefdheid die je in je jonge jaren ervaart als je een glimp van je geliefde ziet zul je met Spanishlust terug krijgen. Verlangen we eigenlijk niet allemaal naar dat heerlijke verliefde gevoel? Terug naar de tijd dat je geen hap door je keel kon krijgen omdat je op een roze wolk van geluk dreef. Spanishlust laat je dat moment samen met je partner herbeleven. Zorgvuldig samengestelde ingredienten. De hand geselecteerde en met zorg samengestelde ingredienten in Spanishlust worden via een speciale rijpings-procedure geactiveerd. Zonder dit proces zijn de ingredienten minder krachtig en is het lustgevoel dat wordt opgewekt slechts van korte duur. Dit proces is te vergelijken met een vorm van slow-cooking. Enkele minuten na inname van het hele flesje voel je een liefdes golf van uit je buik door je hele lichaam trekken. Na 15 minuten ontstaat er een gevoel van geilheid en een hevig verlangen naar seks. De bloedtoevoer naar de geslachtdelen wordt bevorderd. Bij mannen heeft dit tot gevolg dat de penis harder wordt. De erectie zal ook langer aanhouden. Vrouwen worden meer vatbaar voor prikkelingen en ze ervaren meer gevoel in hun clitoris. Ze worden sneller nat en de clitoris wordt dikker, dit zal voor een extreem goed orgasme zorgen.

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>